vineri, 25 martie 2011

Ziua celor 3 linkuri

Aceasta este o leapşă de origine chinezească. Sau chinezărească. Mai precis, înalt-prea-chinezăria sa a decretat "Ziua celor 3 linkuri". Citez: "să scrieţi pe blogurile voastre o postare în care să faceţi referire la 3 bloguri sau 3 postări care v-au plăcut astăzi ale prietenilor 2.0 pe care îi aveţi. Vă rog să considerați asta ca o leapşă și să o preluaţi fiecare, după cum vă lasă sufletul :)".

Păi, sufletul mă lasă, cu el nu-i nici o problemă. Nici nu pot zice că-i un efort prea mare, oricum citesc zilnic blogurile prietenilor. Evident, dacă prietenii scriu zilnic.
Ideea e frumoasă. În general, cînd ne place o postare, comentăm pe blogul respectiv. Dar nu strică să afle şi alţii ce bine scriu prietenii noştri. Am mai făcut asta, dar nu sistematic. Nici acum nu promit că voi da 3 linkuri în fiecare zi, chiar dacă am mulţi prieteni şi cam toţi scriu bine.
Pentru că ieri am dat zeci de linkuri cu laureaţii BLOG DE BLOG, azi mă voi referi doar la unii dintre membrii juriului.
Pînă nu demult, Oana scria în fiecare zi. De la o vreme, Oana scrie mai rar. Cam de cînd a descoperit dansul şi, odată cu el, adevărul profund că există viaţă şi în afara internetului. În concluzie, se ocupă cu dezvoltarea personală negativă. Excelent, întotdeauna e loc de mai bine, chiar cînd e vorba de rău :))
În schimb, Horia Gârbea scrie zilnic, ba chiar mai multe postări pe zi. Ieri şi-a lansat pantera. Volumul de poeme "pantera sus, pe clavecin". Lume multă, discursuri scurte, şampanie, autografe... Deci, totul a fost perfect.
De la Cluj, din Thailanda sau, acum, din Franţa, Adi Hădean nu-şi lasă nici o zi prietenii fără o vorbă bună şi o reţetă la fel. Şi poze, multe poze. Sigur, o face din sadism! Pozele cu brînzeturi şi stridii din ultimele postări sunt letale de-a dreptul.
Şi uite-aşa, din link în link...
Vă rog pe toţi să preluaţi leapşa şi s-o transmiteţi mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Click pe poză!