vineri, 16 martie 2012

Neliniştit de moştenirea mea...

Aseară am văzut, în sfîrşit, spectacolul cu piesa mea "Moştenitoarea". Am avut emoţii, dar totul a fost superb! Iar dacă ar fi să judec după aplauzele de la urmă, publicul a fost foarte încîntat. Ce face Mihaela Teleoacă în spectacolul regizat de Dan Tudor este minunat. Şi nici piesa nu pare rea! :)
Dar de ce să mă laud eu? Iată părerea unui martor ocular, Neliniştitu', preocupat, după cum veţi vedea, de moştenirea mea.
Şi încă un martor ocular, Mădălina, cu impresii de la premiera oficială de aseară.

6 comentarii:

  1. Doamnă, mă bucur că aţi scris minunea de piesă, mă bucur că vi s-a pus în scenă de Dan Tudor, mă bucur că Mihaela Teloacă a venit pe rol mai ceva ca mănuşa de pe stânga, şi, în sfârşit, mă bucur că am fost invitat la premieră, he-he!
    Doamnă, mă înclin maxim! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Neliniştitu'
    Şi eu mă bucur de toate astea :) Mulţumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări din nou. O să o revăd, sper curînd. E realmente una dintre cele mai bune piese românești recente și mai ales bine pusă în valoare de regie și actriță, ceea ce puțini au noroc să capete. Mi-a spus cineva care a fost la Ploiești că piesa mea „Cine l-a ucis pe Marx?” se joacă și acum (a treia stagiune). Dacă pun acest criteriu, Moștenirea va strînge 20 de stagiuni. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Horia Gârbea
    Mulţumesc din nou şi sper să vii miercuri, l-am invitat şi pe dl. Volceanov.
    Şi eu sper că "Moştenirea" se va juca mult. Felicitări şi ţie pentru succesul prelungit al piesei "Cine l-a ucis pe Marx?". Poate va întrece "Cafeaua domnului ministru"!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari! Whiskey-ul cum a fost?

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!