joi, 29 martie 2012

Labă. De urs.

Thrillerul macabru de după-amiază a devenit spre seară o farsă de bîlci.
„Piciorul de om” găsit într-o valiză la Aeroportul Otopeni, prezentat pe micul ecran cu detalii oripilante(piciorul avea unghiile smulse), s-a dovedit a fi o labă de urs.
O jumătate de zi pierdută de cei care au investigat cazul și poate ar fi avut ceva mai util de făcut. O jumătate de zi de vorbe fără rost la televiziuni. Pentru o labă.
Cum ar spune cineva, „ori sunt proști, ori sunt proști”.

7 comentarii:

 1. cum naiba sa confunzi o laba de urs cu un picior de om?!!! inteleg ca vamesul ala a fost prost tampit sau cum o fi fost, dar..restul?!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Silvu ple, Lucia.

  « Dame-n tangouri,
  Zeppeline,
  Cocarde,
  Cabriolete,
  Landouri,
  Maşini-Chevrolet
  Şi parfumul Cavour…
  Pe-atunci
  Se spânzurau poeţii-n mansarde,
  La butonieră cu jartiera iubitei
  Şi-n haine vechi de velur. »

  O lume a apus, Dumnezeu să-l odihnească pe Ştefan Radof, pe vremea aceea eram în altă Europă, acum vrem în Schengen.
  Vameşi, poliţişti de frontieră, brigada antitero, SRI, SIE, Parchetul General – că doar nu putea veni un popleac de procuror de la Buftea – translatori autorizaţi pentru limba chineză, Poliţia Judiciară din IGP, experţi criminalişti, medici legişti... iute-iute... pentru ce? Vorba ta, pentru o labă. Dar nu una oarecare, ci una mare.
  După o asemenea demonstraţie de forţă Schengen, că demonstraţie a fost – de, nici laba ursului din pădure nu poate să ne penetreze graniţele – n-ar trebui ca acum să-i punem pe „extremiştii” olandezi să se spânzure cu jartelele Monicăi şi Codruţei la butonieră? Că, de, noi suntem cu picioarele pe pâmânt, ei sunt nişte poeţi...

  RăspundețiȘtergere
 3. CE-aveti, fratilor, cu "laba"?
  Dupa ce un "ala" a prins o vorba sia lansat-o in eter, subiectul nu mai putea fi nici neglijat, nici tratat ca unul comun: "cu tam-tam ne-ati anuntat neputinta, cu tam-tam rezolvam ca sa dovedim ca n-ati avut dreptate!"
  E doar o "laba" (trista)...

  RăspundețiȘtergere
 4. Erata: "...sia lansat-o..."
  Scuze pt mistype - nici macar nu mai tin minte daca ceea ce nu s-a postat intentionasem sa fie cratima sau blanc (spatiu).

  RăspundețiȘtergere

Click pe poză!