joi, 8 martie 2012

MOȘTENITOAREA

S-a născut! La 7 martie 2012 a fost primul spectacol cu piesa mea „Moștenitoarea”. Din motive obiective, nu am putut fi de față, dar am aflat tot. Am aflat că a fost foarte bine, că a fost roz, La vie en rose, am auzit numai lucruri bune despre regia lui Dan Tudor, despre decorul lui Gelu Stoican... Am aflat că sala a fost plină, că spectatorilor le-a plăcut... am aflat și că un spectator a uitat să-și închidă telefonul mobil!
Dar mai ales am auzit superlative despre jocul excelentei actrițe Mihaela Teleoacă, pe care o felicit din toată inima și-i mulțumesc.

 Ne vedem la premiera oficială, pe 15 martie, la Sala Studio a Teatrului de Comedie. Abia aștept!

13 comentarii:

  1. A fost suuuper ! Dacă aş purta pălărie, aş da cu ea de pămînt ! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @matilda
    Păi ar trebui să porți :)
    Mă bucur că ai fost la spectacol și că ți-a plăcut. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Lucia, a fost perfect!
    La sfârşit, când i-am dat nişte flori Mirelei/Dorinei, i-am spus: v-am aplaudat şi la lectura textului. Mi-a răspuns: O, gata! Ştiu!... Salutări Luciei!

    RăspundețiȘtergere
  4. @renata
    Mă bucur că ți-a plăcut. Mihaela mi-a spus că au fost prietenele mele și i-au dus flori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă ea a perceput chestia asta, înseamnă că asta e: prietenele tale i-au dus flori.
    Numai că eu i-am dus florile fiindcă a reuşit să fie, atât de bine, personajul tău.

    p.s. tipul care şi-a lăsat mobilul deschis, nu doar asta a făcut! S-a îndeletnicit cu el, a dat mesaje, a primit răspunsuri...
    A avut bilet în rândul unu, linia întâi!
    Nu era normal să facă Mihaela carne de tun din el?! :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. @renata
    Asta era ideea. Iar despre tipul cu telefonul, știam de mesaje, dar n-am vrut să scriu prea mult despre el. În fiecare sală de spectacol e cîte unul din ăsta. În „Călătoarea și Shakespeare” am două personaje care îl iau la bătaie și chiar îl omoară pe omul cu telefonul :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitări! Foarte rar o piesă contemporană românească are parte de o regie și o prestație a actorilor care să o pună în adevărata valoare, nu s-o umbrească. Eu am văzut doar lectura și tot zic că ai avut o șansă mare.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Bibliotecaru
    Mulțumesc.
    @Horia Gârbea
    Mulțumesc, Horia! Abia aștept să văd spectacolul. Poate vii și tu joia viitoare, la premiera oficială. Da, am avut o mare șansă. Din comentariile Matildei și Renatei, ca și din ce mi-a povestit Anda la telefon, se pare că e un spectacol excelent.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!