duminică, 11 martie 2012

Capitolul 1300, în care autoarea, într-un moment de uluire, scrie despre sex și despre SRI

Nu mi-a venit să cred că există așa ceva, așa că am început să caut. Dacă și Michael Douglas a avut de-a face cu SRI sau altă instituție asemănătoare, atunci e treabă serioasă.
Aoleu, nu s-a încărcat toată poza și veți spune că... sau unii vor crede că... Jur că nu!
Iată poza întreagă, dați click să se mărească, să vedeți despre ce e vorba.
Deci, da, există institute de dezintoxicare sexuală, unul dintre ele este acest SRI (Sexual Recovery Institute), a nu se confunda cu altă instituție cu aceleași inițiale. Se pare că pe Michael Douglas l-a trimis nevasta (prima nevastă) să se trateze, ca să n-o mai înșele.
Sigur, excesele nu sunt recomandabile. Dar ceva mi se pare cam ciudat. Din ce-am citit pe site, la SRI (a nu se confunda cu altă instituție cu aceleași inițiale), tratamentul „sexaholicilor” e pe modelul celui pentru alcoolici - cu grupuri de susținere, cu sexaholici anonimi, cu „Hi, sunt Jack și sunt hipersexual, dar mă tratez. N-am mai... de o săptămînă, patru zile, șapte ore și 23 minute. Ieri am văzut o blondă trăsnet, era cît pe-aci s-o abordez, dar am rezistat tentației”. Aplauze pentru Jack.
Problema este că, așa cum ne învață filmele de la televizor, un alcoolic dezintoxicat nu mai are voie toată viața să bea un pahar de vin sau o bere. Cum bea un pahar, cum se duce dracului bunătate de dezalcoolizare. Dacă se urmează același model și în cazul sexului, nu se va ajunge la o scădere a populației?

4 comentarii:

Click pe poză!