marți, 15 noiembrie 2011

Ce mai F.A.Q!

Aș fi preferat să nu vă deranjez, dar dacă m-m deranjat eu să scriu, puteți face și voi efortul de a citi ce-am scris, la instigarea Oanei, pentru Cenușă de trandafir. Niște vorbe, acolo. Sub formă de F.A.Q. După ce citiți, poate discutăm.

6 comentarii:

  1. Este buna ideea FAQ. Si am apreciat raspunsurile sincere si la obiect. Mare adevar in legatura cu libertatea tuturor de a publica si multitudinea materialelor aparute, de calitate indoielnica. Cat despre premiul Nobel... poate nu va trebui sa asteptam atat :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar mi-era dor sa citesc ceva scris de tine. :) Nu sunt doar niste vorbe. La urma urmelor, ideile de acolo ti le-ai formulat in minte in ani de zile si compun o experienta de viata utila multora, mai ales in perioada asta mai tulbure, mai plina de cautari.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lilick
    Ei, sigur. Mă joc și eu. Mă bucur că îți place.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit cu atenţie şi mare, mare plăcere. Sigur, aveţi dreptate, avem scriitori talentaţi, dar insuficient mediatizaţi. În genere, cumpără cărţi ale autorilor români numai "iniţiaţii", cei care au o relaţie constantă cu literatura română, au informaţii, au mai citit. Poate greşesc, dar am văzut în librării rafturi cu cărţi ale scriitorilor români contemporani, care nu sunt prea solicitate.
    Cred că nici lansările de carte, discuţiile directe cu autorii, nu sunt suficient de bine pregătite, pentru a ajunge la publicul cititor.
    Cum reclama este sufletul comerţului, chiar se simte lipsa ei în lumea literară.

    RăspundețiȘtergere
  5. @matilda
    Tot ce spui este adevărat. Numai că oricît ar promova editurile cărțile publicate, dacă potențialii cititori nu au bani, tot degeaba.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!