Ce-i drept, viteza e mare. 300 km pe oră.
Ieri, în Germania, am creat o nouă variantă a deja clasicei reţete Double mousse Verona, by Adi Hădean. Postez poza acum, din gara Bruxelles-Midi, pentru că la Paris, unde ajung peste o oră şi jumătate, voi avea altele de făcut. Vă ţin la curent.
arată grozav. iar faptul că un tren se poate deplasa cu 300 de kilometri pe oră și chiar o face, mi se pare chiar mai interesant decât desertul. aș vrea să trăiesc să văd asta și în românia, dar, desigur, nu sunt nemuritor:-))
RăspundețiȘtergerebuna dimineata
RăspundețiȘtergere@hadean
RăspundețiȘtergereAdi, desertul a fost excelent (am făcut spumă de căpşuni cu albuş, cam dulce, în contrast cu ciocolata neagă cu frişcă). Iar trenul... Îţi miaginezi cum ar fi să ajungi de la Cluj la Bucureşti în 2-3 ore?! Poate urmaşii urmaşilor noştri...
Arata bine. Ne serviti si pe noi?
RăspundețiȘtergere@Necunoscut
RăspundețiȘtergereDa, dar numai în sezonul căpşunilor.