miercuri, 13 iunie 2012

Am votat, am cîştigat. Ce-am cîştigat?

Am votat, am cîştigat. Experienţă.
Da, sigur, şi primari, şi consilieri şi preşedinţi de CJ. Şi sondaje. (Mai mult sau mai puţin exacte, depinde cum le priveşti. Cîndva, de mult, de mult, cînd politica, jurnalismul şi institutele de sondaj erau încă la grădiniţă, adică în 1992, un om politic al vremii mi-a spus că la noi sondajele nu sunt bune, pentru că oamenii sondaţi nu spun adevărul. Sondaţii nu spun ce cred ei de-adevăratelea, ci ce cred ei că vor să audă sondorii. Mă tem că în 20 de ani lucrurile nu s-au schimbat prea mult în această privinţă. Am văzut asta în ochii sondoriţei de la secţia de votare, după răspunsul meu la primele întrebări.)
Şi o excelentă dezbatere parlamentară, urmată de o declaraţie prezidenţială foarte pavloviană.
Şi un nou director general al TVR. Interimar.
Şi Plăcintă.
Şi o mulţime de conversaţii la televiziuni şi pe Facebook. Pe Facebook, alături de poze cu pisicuţe sau inimioare. Avantaj Facebook.
Şi mă opresc, au trecut doar trei zile de la locale, unora încă nu le-a trecut euforia victoriei. Sper să le treacă repede, pînă la toamnă mai e foarte puţin.
P.S. Pe Sorin Oprescu nu l-a zăpăcit victoria de duminică. Luni s-a ocupat de combaterea ţînţarilor, azi de contracararea efectelor caniculei. Normal.

2 comentarii:

  1. Nu orice ,miscare poate reprezenta experinta neapara, oricum mai mult dezamagiri poate reprezenta.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Tudor
    Te contrazic. Orice întîmplare e o experienţă, bună sau rea. Important este cum o foloseşti.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!