miercuri, 13 iunie 2012

Festivalul Comediei Românești - festCO 2012 continuă!
Miercuri, 13 iunie, cea de-a cincea zi a festivalului, va debuta la ora 17.00, în foaierul Teatrului de Comedie, cu lectura textului Jerry nu câştigă întotdeauna de Todică Cristian, spectacol desemnat câștigător al Concursului de Comedie românească ediţia a VII-a. Vor citi actorii: Florin Dobrovici, Mihaela Măcelaru, Alexandru Conovaru.

Ziua va continua  la ora 18.00 pe scena situată în fața Teatrului de Comedie cu spectacolul O scrisoare pierdută de I.L. Caragiale, spectacol de statui vivante realizat de Teatrul Masca în regia lui Mihai Mălaimare.

La ora 19.30 este prezentat în cadrul concursului, la Sala Studio a Teatrului de Comedie, spectacolul Şi cu violoncelul ce facem? de Matei Vişniec în regia Laviniei Jemna, cu Tamara Crețulescu, Gheorghe Dănilă, Toma Dănilă

Tot de la ora 19.30, la Sala Nouă (str. Sf. Vineri nr. 11) a Teatrului de Comedie, se va juca în afara concursului O noaptea furtunoasă de I.L Caragiale, spectacol prezentat de către studenţii  Universităţii Hyperion Bucureşti, Facultatea de Arte, Teatru și Film, sub îndrumarea profesorilor Magda Catone, Tomi Cristin, Ana Lazăr şi Georgiana Saizescu. Intrarea este liberă la spectacolele prezentate de studenți la Sala Nouă în cadrul festCO (în limita locurilor disponibile).

Fotografii și distribuții detaliate pe site-ul  festCO.ro

În imagine, Tamara Creţulescu şi Gheorghe Dănilă în piesa "Şi cu violoncelul ce facem?" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Click pe poză!