marți, 3 aprilie 2012

Se schimbă sigla USL?

Ştiu că politica nu se face cu îngeri sau cu fecioare inocente, ştiu că pentru a fi la putere trebuie să ajungi acolo (sună banal, dar ăsta-i adevărul) şi orice (sau aproape orice) mijloace sunt permise, dar mă tem de "contaminare", mă tem că printre cei "transferaţi" se află nu un cal troian, ci, cum spunea George Şerban pe Facebook, herghelii întregi..
Nu mai avem "iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădători" ci "detest trădarea, e nashpa, dar trădătorii sunt bineveniţi".
Dacă invazia continuă, sigla USL ar putea arăta cam aşa:

Se poate şi mai rău, parazitarea portocalie ar putea fragiliza USL şi cine ştie cu ce coaliţie exotică ne-am trezi la guvernare. Teoretic, PSD, PNL şi PC sunt vaccinate, au experienţa mezalianţei cu pedeleii. În practică, rămîne de văzut. Totul e ca liderii celor trei partide să nu uite de ce şi în ce scop s-a construit USL.

4 comentarii:

  1. Sigur că da ! Dacă nu v-am spus-o, v-o repet :))
    Toţi noii sosiţi trebuiesc "verificaţi" de primitori, înainte de a fi verificaţi de DNA.
    Pentru nişte voturi, indiferent de numărul lor, nu face să-ţi pătezi obrazul şi sigla !

    RăspundețiȘtergere
  2. Obrazul e pătat demult, nu cu portocaliu, ci cu roșu aprins. Toți oligarhii, fără deosebire de partid, sînt niște „emanați” care au stat (supt) cîndva (d)în po(...)ala FSN-ului adorator de mineri și ucigaș de intelectuali.

    Experiență fundamentală: luați (ca mine) listele guvernelor din 1990 pînă azi (se găsesc de pildă în cartea Domniței Ștefănescu, cei pînă în 2000 inclusiv) și îi veți găsi pe toți, eventual cu repetiție.

    Concluziile sînt numai două:
    1. singura soluție - înc-o revoluție
    2. mai bine golan, decît dictator

    restul e politichie

    RăspundețiȘtergere
  3. @Horia Gârbea
    Totul e politichie. Foarte puţini sunt capabili de politică adevărată.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!