vineri, 16 septembrie 2011

O întrebare despre fostul ministru al muncii

Crede cineva dintre cititorii acestui blog că premierul Emil Boc l-a mătrășit revocat pe Sebastian Lăzăroiu fără să fi primit ordin de la se fi consultat anterior cu președintele Băsescu?


10 comentarii:

  1. NUUU. piticul porno nu face nimic fara aprobare de la.. dar eu nu m-as grabi sa spun ca a cazut Lazaroiu in dizgratia lui Zeus, sunt ferm convins ca are nevoie de el in alta parte, si dupa ce-i face "dusul" de rigoare si-l scoate curat ca lacrima vom vedea si unde are nevoie de el )))

    RăspundețiȘtergere
  2. @codeus
    Evident! În termeni militari, aș zice că „a fost retras din dispozitiv”. În vederea altei misiuni, desigur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lăzăroiu pare că a fost pus pe liber de două ori consecutiv. De la Cotro şi de la Muncii. Dar dacă e într-un lung şi anevoios proces de compromitere care poate merge până la eticheta de dizident al portocalismului pentru ca, la înfiinţarea acelui nou partid, de basm, el să intre ca Cenuşăreasa în luptă, agitând drapelul pe care scrie "Noi suntem altceva!" şi când bate de miezul nopţii se transformă în Albă ca Zăpada, şi când îi scoate prinţul rochiţa, noi băgăm de seamă că are căptuşeala tot portocalie, dar e deja prea târziu?

    RăspundețiȘtergere
  4. @renata
    Crezi că se lasă cineva păcălit?

    RăspundețiȘtergere
  5. Da. Îmi pare rău să zic asta, dar... da. Mulţi! Cât să mai scadă acel confortabil "peste 50%" al USL. Mă îngrozesc, nu că-mi pare doar rău!

    RăspundețiȘtergere
  6. Se mai lasa multi pacaliti. Multi o sa se lase pacaliti chiar pe bani. Deja se fac racolari, se promit bani, sinecuri...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Lilick
    Pe bani da, se poate. Lăcomia e mare. Şi sărăcia, din păcate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Băsescu are nevoie altundeva de Lăzăroiu, acest pompier de serviciu al regimului. Evident, nu pentru binele țării, ci pentru binele propriu al lui Băsescu. Zilele trecute ne spunea nouă, proștilor, că își dorește să se retragă din viața politică după încheierea mandatului. N-a afirmat că se va retrage, ci că dorește să se retragă. Până atunci, clocește o soluție ca să nu se retragă. Se pare că cea mai bună ar fi modificarea Constituției. Cu o Constituție nou-nouță, mandatele prezidențiale vechi nu se mai pun la socoteală și va putea candida încă de două ori… Mai multe, pe videoblogul meu www.mirceahamza.com.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Mircea Hamza
    Foarte posibil ca acesta să fie proiectul. Dar modificarea Constituţiei e mai complicat de realizat.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!