luni, 2 mai 2011

Un mesaj pentru Paracetamola

Dragă Paracetamola,
Îmi face plăcere să te anunţ că romanul "Cercul virtuos" de H. Salem va apărea, pentru prima dată în versiunea integrală, la sfîrşitul acestei luni, la editura Tritonic. Mi-am permis să citez în prefaţă frumoasele tale cuvinte despre acest roman, luate dintr-un comentariu de pe acest blog. Deoarece nu-ţi cunosc numele şi nu ştiu despre tine decît că eşti inteligentă şi ai simţul umorului (calităţi obligatorii pentru a aprecia proza lui H. Salem), am folosit pseudonimul Paracetamola, care dovedeşte că ai citit şi romanul "Întrerupătorul" de acelaşi autor. Sper că vei fi de acord.
Te aştept la lansare.

8 comentarii:

  1. @Suflet de curva
    Asta aş vrea să ştiu şi eu. Aşa s-a recomandat, Paracetamola, cu numele unui personaj din romanul "Întrerupătorul" de H. Salem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vom afla din timp unde şi cînd va avea loc lansarea ? Cu mulţumiri,

    Piramidoana

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar placea sa il pot citi. Am citit cu foarte mare amuzament fragmentele de pe blogul H Salem si mi-ar fi placut sa am textul integral in fata. Acum ma bucur sa stiu ca va aparea unul din romanele sale. Mi-ar fi placut si un autograf de la autor, dar daca veti veni si la Pitesti cu o alta lansare a cartii voi fi bucuroasa sa primesc un autograf de la dvs ca fiind din partea dumnealui. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Matilda
    Vom afla. În principiu, la Bookfest, la sfîrşitul acestei luni.

    @valive
    Vali, nu pot da autografe pe o carte pe care n-am scris-o eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte scumpe cartile si ne miram de ce nu citesc romani?!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @lili
    Eu nu mă mir că românii nu citesc - unii citesc, alţii nu -, mă mir doar cînd văd greşeli de gramatică.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!