luni, 6 septembrie 2010

Legenda aztecă se întoarce

Dragi prieteni, poate vă amintiţi că în luna aprilie a acestui an, în cenaclul online, s-a vorbit mult şi în contradictoriu despre "Legenda aztecă", un text trimis de Sonia Elena Roman, o elevă de 18 ani din Baia Mare. Iată că, de curînd, Sonia mi-a retrimis povestirea, modificată în urma dezbaterilor din cenaclu. Am postat noua variantă pe blogul "Premiile Lili", vă rog s-o citiţi, apoi vă invit să ne adunăm într-o seară şi să discutăm.
Deocamdată, o felicit pe Sonia pentru perseverenţă şi curaj.

9 comentarii:

  1. Da, da, o citesc! :)
    Într-adevăr, felicitări pentru perseverență. Mi-aș cere și niște scuze, dar sunt cam târziu venite... Am fost cam rea -nu rea, dură - în seara discuțiilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ada
    Nu cred că ai fost prea dură. Sonia are talent, are imaginaţie, dar îi trebuie mai multă rigoare. Mă bucur foarte mult că a reuşit să-şi depăşească supărarea şi a revenit asupra textului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit! Îmi place, de ce să nu recunosc? Îmi plăcuse și atunci, doar că povestea s-a ascuns din cauza unor greșeli de scriere.
    Aștept cenaclul online. Sper să anunțați măcar cu o zi înainte, să am timp să aflu și eu. ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. OK. Am vorbit azi cu Ada, care mi-a spus despre asta. Prima oara am afirmat ca ar trebui ca "judecatorii" sa fie mai indulgenti, dar, fara suparare, daca asa arata povestirea dupa recorectare atunci e de rau!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ada
    Sigur că am să anunţ din timp!

    @Magykhurin
    De rău? De ce crezi asta?

    RăspundețiȘtergere
  6. Scrie f.bine avand in vedere ca are doar 18 ani. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu trebuie sa fie indulgenti "judecatorii", ci trebuie sa analizeze opera si nu autorul cum au facut-o din pacate unii in primavara. Felicitari soniei pentru munca depusa.

    RăspundețiȘtergere
  8. @THe onE G
    Nimeni nu a avut nimic împotriva Soniei, i s-au arătat greşelile, atît. Mă bucur foarte mult că a lucrat pe text, cred că e mult mai bine acum.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!