luni, 20 septembrie 2010

Breaking News! Omenirea în pericol!

Da, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, stimaţi bloggeri, viitorul omenirii este în pericol! După cum am aflat azi dintr-un documentar canadian difuzat pe TV5 (cam pe la ora cînd televiziunile noastre de ştiri transmiteau din Parlament), scade dramatic numărul spermatozoizilor. În întreaga lume. O scădere continuă, de neoprit, dar deocamdată inexplicabilă. Nu se ştie de ce sunt mai puţini spermatozoizi ca altădată, cert este că numărul lor scade pe zi ce trece, iar dacă această tendinţă nu se va inversa, se vor naşte tot mai puţini copii, pînă la dispariţia omului de pe Pămînt.


Dar eu am găsit răspunsul. Mi-am adus aminte de un studiu ştiinţific pe această temă al colegului nostru George Şerban. E foarte clar.
Deci, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, spermatozoizii sunt mai puţini pentru că se sinucid! Se sinucid înainte de a-şi începe viaţa ...intrauterină şi, dacă ne gîndim la vremurile pe care le trăim, nu putem afirma că gestul lor este nejustificat. Ştiu ei ce ştiu!

5 comentarii:

  1. Sînt mai puțini/ cap de...om. Pentru că oamenii sînt mai mulți. În înțelepciunea sa, Dzeu a lăsat un număr fix care acum se împarte la mai mulți. Oricum însă, S de indieni și chinezi sînt mai mulți decît ai noștri chiar dacă ai noștri sînt mai deștepți. Cum deja germanii au observat, secolul XXII german va fi musulman sau nu va fi deloc. Șansa ar fi ca tot Cel de Sus să releze ca la rasele numeroase S să fie și mai puțini decît cei și așa puțini. Oricum, după știrea asta, cine se mai îndoiește că există Dzeu merită sterilizat complet. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aoleu ! Ce ne facem, fetelor ? Mai sunt cumva şi alte probleme :) de semnalat ?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Horia Gârbea
    E un punct de vedere interesant :)

    @Matilda
    Ar mai fi, dar mult mai puţin urgente! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hehe, imi aduc aminte cum numea Cioran spermatozoidul, spunea ca e banditul in stare pura! Deci sa ne bucuram. :D
    Eu cred ca in epoca noastra pana si spermatozoizii au devenit emo, deci c'est normal. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @El Desdichado
    Banditul în stare pură! Excelent! Nu ştiam că aşa-l numea Cioran. :)
    De acord, spermatozoizii sunt emo :))

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!