marți, 27 mai 2014

Diva și Moștenitoarea. Poate și Shakespeare

Așa se întîmplă, ori nu ies din casă cu zilele, ori se aglomerează evenimentele, de nu mai prididesc să le pregătesc, să le prezint, să le promovez. Frumoase aceste cuvinte care încep cu PR. De la P.R., public relations, adică piar. Nu sunt sigură dacă a apărut și verbul a piara sau a piari sau poate a piarui, pe modelul a șerui.

Joi, 29 mai, la ora 18,30 este lansarea ediției a doua a primului meu roman polițist, „Crima de la jubileu”, în localul LA UN CEAI de pe str. Luigi Cazzavillan nr. 25. Cartea a apărut, în această a doua ediție, la Editura Tritonic. S-ar putea să vină la eveniment Alex Ștefănescu și George Șerban, care, la cererea lor, au devenit personaje ale romanului. De asemenea, este foarte posibil să își facă apariția însăși Diva - soprana de renume mondial Stella Marian-Harrington. Vă aștept, deci, la un ceai cu autografe.





Duminică, 1 iunie, la ora 20, la Teatrul Coquette (Calea Călărași nr. 94, aproape de Hala Traian), minunata actriță Mihaela Teleoacă va juca „Moștenitoarea”, piesa mea pe care mulți dintre voi ați văzut-o la Teatrul de Comedie, în regia lui Dan Tudor. Cine n-a văzut-o, are acum ocazia. La fel și cei care, poate, vor s-o revadă.
Pentru rezervări: 
prin e-mail - rezervari@teatrulcoquette.ro
prin telefon - nr. 0754990017 zilnic intre 12- 19

Tot duminică, la o oră încă neprecizată, la standul Tracus Arte de la BookFest, va fi prezentat volumul VII din operele lui Shakespeare, care cuprinde „Antoniu și Cleopatra” (Trad. Ioana Diaconescu și Horia Gârbea), „Henric al VI-lea, partea a doua” (Trad. Lucia Verona) și „Henric al VI-lea partea a treia” (Trad. Horia Gârbea), ediție coordonată de George Volceanov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Click pe poză!