duminică, 5 iunie 2011

Fără covor roşu, dar cu căpşuni de la Elisa şi cireşe

Sunt şi duminici din astea mai calme, fără lecturi, fără lansări, doar cu bucuria întîlnirii cu prietenii şi, cum s-a întîmplat azi, cu primele căpşuni din plăntuţele primite de la Elisa (Mulţumesc încă o dată!) şi primele cireşe, din pomul  din curte.
Nu vă puteţi imagina cît de dulci şi de aromate sunt aceste căpşuni! Adică au fost :)

Pînă duminica viitoare se vor coace toate cireşele!

4 comentarii:

  1. Lucia, mi-ai facut o mare bucurie, acum cand am citit,dupa o zi atat de plina de munca si atat de grea, incat, nici nu am avut timp sa culeg capsunele si fragutele.
    Deci e adevarat, sunt dulci si gustoase, dar sper ca aduni mai multe intr-o zi sau la sfarsit de saptamana cand te duci la Ogrezeni, da? Si mai sper ca le-a plantat, Cody, la soare :))))
    Lucia draga sa stii ca o capsuna pe zi iti ia durerea de cap (eu nu stiu ce inseamna durerea de cap si cred ca de la capsune mi se...trage :D).

    RăspundețiȘtergere
  2. @Elisa
    Au fost minunate, dulci, parfumate, dar puţine. Sunt primele, poate în weekendul viitor vor fi mai multe.
    Nu am prea des dureri de cap, dar e bine de ştiut această calitate terapeutică a căpşunilor, care sunt fructele mele preferate încă din copilărie.
    Încă o dată mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Elisa sunt la soare, dar totusi e primul an )))). cred ca inca nu si-au revenit dupa calatorie si tu vrei productie )))
    Cody sunt

    RăspundețiȘtergere
  4. Lucia, eu aveam, pe vremuri, durere de cap determinata de dischinezia biliara, dar am depasit-o demult cu indiferenta :))
    :))
    Cody, nici la mine nu-s multe la cele surate, dar in a doua etapa de inflorire, adica iulie-august, o sa fie mai multe fructe decat frunze, de cateva ori mai multe, zau :D
    Si-s mici de la seceta.
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!