joi, 3 iunie 2010

Poza care lipseşte

Pe blogul ei, Matilda pune o întrebare simplă şi o ilustrează cu trei poze. Mi s-a părut că lipseşte una, drept care mi-am permis s-o adaug.

18 comentarii:

  1. @basescul
    Cică e tatuajul anului :)

    @Lilick
    :))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Ziua
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Vlad
    Ce articol de-al meu ai promovat? Despre interviu mai discutăm. Cît despre banner, nu cred că e cazul, cel puţin deocamdată. Să mă lămuresc întîi dacă greşelile de gramatică din textul tău sunt doar din neglijenţă sau aşa scrii de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lucia, am primit si eu mesaj de la "Vlad" cu tot cu mentiunea "acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi." :D

    Oare Vlad stie ca aceste greseli pe care le face pot fi incadrate tot la... manelism? N-ar fi rau daca la acel radio pe care il promoveaza ar dezbate pe aceasta tema: subcultura urbana. Pentru ca aici intra si manelele, si felul in care te exprimi, te imbraci, etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lilick
    Eram sigură că a trimis şi altora acelaşi text :)
    Da, e aşa cum spui.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lilick
    Te referi la poză? Nu-mi dau seama :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Verona :) :) :) Nu ma asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  8. @theodora0303
    :)) De la mine poţi să te aştepţi la orice! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. @Oana
    Dacă spui tu... Eu nu eram sigură :D

    RăspundețiȘtergere
  10. da , cam asa. in Romania actuala conform acestei poze avem o politica de tata....

    RăspundețiȘtergere
  11. @Cody
    Fix aşa. Ceea ce se demonstrează zi de zi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Toată dimineaţa m-am muncit să intru pe "comentarii"... N-am putut.
    Poza e mortală!
    Nu e poza care lipseşte, e coloana vertebrală a unei filosofii de viaţă. Nu ştiu încă dacă e a ciuruitorilor sau a ciuruiţilor.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Renata
    Ai mare dreptate, aşa este. Dar cred că este a ambelor categorii, din păcate...

    RăspundețiȘtergere
  14. Lucia, eram convinsă încă de când mi-ai povestit despre poză, că este vorba de un nas mai special. hahaha

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!