luni, 28 iunie 2010

O duminică literară. Premiile Lili, faza Ogrezeni

Vremea a ţinut cu noi, adică n-a plouat cît am fost acolo. Frumos din partea ei.
Ne-am adunat pe terasă, în jurul unei mese lungi.
Andra, Augustin şi Răzvan au citit cîteva pagini de proză, apoi au aşteptat, plini de emoţii, părerile celorlalţi. Păreri bune, atît pot să spun la ora asta.


Discuţiile pe teme literare au fost urmate de altele, pe teme neliterare, dar la fel de serioase. Şi de bunătăţi care ne-au făcut să uităm de criză.

Participanţi: Ioana Diaconescu, Oana, Anda, Mădălina, Renata, Adriana, Sorin Stoica, George Şerban, Augustin Rădescu,  Andra şi Răzvan. Şi eu, desigur. Linkuri am să pun mîine, poate.
Amfitrion: directorul executiv al Centrului Cultural Ogrezeni, Cody, căruia îi mulţumim pentru excelenta organizare a evenimentului.
Administrator general al Premiilor Lili: Eszti, care primeşte şi ea mulţumiri entuziaste pentru salatele pe care le vedeţi în fotografie.

22 de comentarii:

  1. Ei, ne citim si fara linkuri, nu-i bai ;) Da, fu bine: am avut de toate, de la papa bun, cultura, politica si vuvuzele, fireste :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Oana
    Da, a fost bine, mă bucur că ţi-a plăcut, sper că vii şi data viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. adunam de un album, la poze faceam referire )))

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci, vă felicitez şi la mai multe, care este. Între noi fie vorba, am dat un strop de salivă pe taste, he-he!
    Vă pupez şi vă stimez! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Neliniştitu'
    Adi, te aşteptăm la salate. Care va fi :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Atmosfera de lucru ! Salatele ce ne mai tradeaza :)) !

    RăspundețiȘtergere
  7. @Mădălina
    A fost un dejun de lucru! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. GS (Lala's partner)28 iunie 2010 la 16:28

    Aveti un obicei ... ce sa zic? Ma fotografiati din cele mai nepotrivite unghiuri. Cred ca intentionat. Desimea parului si silueta mea va obsedeaza

    RăspundețiȘtergere
  9. @GS (Lala's partner)
    De ce vorbeşti la plural? Apari într-o singură poză şi eu zic că e un unghi foarte bun, pari relaxat şi intelectual. Am să caut printre celelalte poze, dar nu garantez pentru desimea părului şi siluetă :))

    RăspundețiȘtergere
  10. @GS (Lala's partner) - mesaj important!
    M-am uitat la poze, nimic de făcut, asta e cea mai bună!

    RăspundețiȘtergere
  11. Numai lume bună şi salate pe măsură ! Mă roade o invidie...

    RăspundețiȘtergere
  12. @Matilda
    Următoarea întîlnire va fi pe 18 iulie :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Regret foarte mult că nu am participat. În perioada interbelică se numea „șezătoare”. Succes în continuare competitorilor pentru Premiile Lily!

    RăspundețiȘtergere
  14. Maestre, si daca am mai mult par ca tine, ce, mi-a folosit la ceva?

    RăspundețiȘtergere
  15. GS (Lala's partner)29 iunie 2010 la 12:04

    @Augustin
    maestre dar silueta nu se pune? imi trebuie un consilier pentru imagine. ma gandesc la Hilary Clinton dar e inca ... ocupata.

    RăspundețiȘtergere
  16. Despre silueta n-am indraznit sa scot o vorba, fiind un capitol la care ma surclasezi fara drept de apel! Apropo: cum faci, maestre, de te mentii asa, care-i secretul?

    RăspundețiȘtergere
  17. Dupa urmatoarea intalnire cred ca ar trebui postate si mostre audio ale dezbaterilor pentru a nu se cra confuzii in priviinta tipului de hrna pentru carene-am adunat!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ioana Diaconescu29 iunie 2010 la 14:07

    Buna,Lucia,tocmai lucram ceva si mi-am adus aminte iar de lumea de"dincolo de portita"care iti apartine si care mi-a sugerat un alt spatiu,inocent si cald,al naturii lasate-n starea ei,lume ce mi-a ramas in toate gindurile,ca si adorabilii tai(nostri)prieteni cu care am petrecut o zi fermecatoare.Iat-ma in stare...lirica,sau,cum scria in cartile de scoala"aici poetul avea sentimentul naturii"(sper ca sesizezi ca ma autoironizez).Casuta de la Ogrezeni cu tot ce e in jurul ei e un loc in care povestile se simt la ele acasa.

    RăspundețiȘtergere
  19. Maestre, realizez cu întîrziere că afirmaţia mea cum că „am mai mult par” ar fi fost foarte indicat să o scriu cu diacritice. Iată de ce îmi fac „mea pulpa” şi revin, declarînd ritos:
    Faptul că am mai mult păr nu mi-a folosit la nimic!

    RăspundețiȘtergere
  20. GS (Lala's partner)29 iunie 2010 la 19:19

    Maestre, nu mai pun "@". Se stie ca suntem doar doi. Precizarea privind diacriticele este binevenita. Eram chiar derutat. Doar ma cunosti.
    In ceea ce priveste secretul formei in care ma aflu, iti marturisesc ca este secretul lui Polichinelle. Vorba olimpicilor: s-a intamplat, mergi mai departe, nu s-a intamplat, mergi mai departe. Tot inainte, spre noi tinte!

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!