vineri, 8 octombrie 2010

English Today - învăţaţi engleza!

Săptămâna Financiară şi Editura Litera vă oferă posibilitatea de a învăţa limba engleză în doar 22 de săptămâni. Din 11 octombrie, în fiecare luni, revista Săptămâna Financiară vă oferă un pachet multimedia, ENGLISH TODAY, format dintr-un suport de curs în format tipărit, un CD şI un DVD.
Dacă vreţi să vă testaţi cunoştinţele acumulate, o puteţi face săptămânal, rezolvând testul de pe site-ul www.sfin.ro. La sfârşitul cursului,  vă aşteaptă premii atrăgătoare, de la o excursie la Londra la înscrierea gratuită la examenele Cambridge/IELTS administrate de British Council. Acestea sunt atestate internaţionale de cunoaşterea limbii engleze, cu ajutorul cărora puteţi studia sau lucra oriunde în lume.

Cursul multimedia are cinci nivele de învăţare: începător (4 apariţii), elementar (4 apariţii), intermediar 1 (4 apariţii), intermediar 2 (5 apariţii), avansat (5 apariţii) şi este accesibil deopotrivă elevilor şi studenţilor, precum şi adulţilor care doresc să înveţe limba engleză.

Primul pachet, care include suportul de curs, CD şi DVD, vă este oferit luni, 11 octombrie, la un preţ promoţional de 9,9 lei.

4 comentarii:

  1. Suporturile de curs multimedia vor face ca profesorii sa dispara, cred, in cativa ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. @linguaprof
    Nu cred că vor dispărea. Cursurile fără profesor, oricît de bun ar fi suportul multimedia, sunt potrivite pentru adulţii care trebuie să înveţe repede să se descurce într-o limbă străină. Şi nu vor învăţa decît exact cît le trebuie. Dar copiii vor avea nevoie de profesori, ca să înveţe într-adevăr bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca dispare cererea pentru adulti, e suficient de trist pentru mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @linguaprof
    Şi înaintea erei digitale erau cărţi de învăţat limbi străine fără profesor şi nu a dispărut cererea.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!