sâmbătă, 30 iunie 2007

Depresie de vara

Pur si simplu, fara motive iesite din comun. Deci, pauza pina ies la liman.

miercuri, 27 iunie 2007

As fi scris

As fi scris despre apelul intelectualilor pentru o noua Constitutie, si mai ales despre propunerea ca in Constitutia celei de-a treia Republici sa se stipuleze durata unui mandat prezidential, cinci ani, dar nu si numarul maxim de mandate, pot fi oricite, o dictatura prezidentiala e perfect posibila, carevasazica. Uite si un link, daca intereseaza pe cineva: proiect de constitutie .
Dar mi-a trecut pofta de blog, am intrat un pic in blogosfera, am constatat ca e bine, e frumos, e interesant... numai ca trebuie timp, trebuie sa scrii in fiecare zi. Mai bine scriu altceva. Blogul e pentru timpul liber.

marți, 26 iunie 2007

Canibalism

Cum subiectul a intrat in atentia opiniei publice si a devenit tema de dezbatere nationala, lucru confirmat si de faptul ca un eminent specialist in domeniu se numara printre consilierii neoficiali ai presedintelui, doresc sa-mi aduc contributia la dezbaterea susmentionata. Din pacate, nuvela pe care o scriu pe acest subiect inca nu este terminata, asa ca adresez eventualilor cititori ai acestui blog invitatia de a citi textul lui Jonathan Swift, "A Modest Proposal".

joi, 21 iunie 2007

Capitolul 5, in care eroina renunta la modestie si...

Si recunoaste tot.
Recunosc, pina acum nu m-am laudat destul, nu mi-am pus in valoare calitatile, nu mi-am aratat destul meritele, asa ca trebuie sa precizez, aici si acum, ca acest site - http://www.luciaverona.ro l-am facut eu singura, cu mina mea, adica mai precis cu mausul meu. Toate siturile sau site-urile, cum preferati, din lista de la pagina Hobby din site tot eu le-am facut. Cu aceeasi mina, dar desigur nu cu acelasi maus sau mouse. Acum am unul optic, fireste. Am mai progresat si eu, nu numai mausul, trebuie s-o spun, la acest site am trecut de la layout-ul cu tabele la cel cu CSS. Nu e un pas mare pentru omenire, dar pentru mine e un prag pe care l-am trecut cu bine.

www.luciaverona.ro

Gata, de azi am domeniul meu. Noul meu site se gaseste, cum am mai spus intr-un blog anterior, la adresa din titlu: www.luciaverona.ro
Este al... cred ca este al cincilea sau al saselea site al meu si trebuie sa ma laud ca este cel mai bun din toate pe care le-am construit din 1998 incoace. Vreau sa precizez, cel mai bun ca design, nu cel mai frumos, nici cel mai nastrusnic. Sper sa va placa.

luni, 18 iunie 2007

Vine solstitiul

Vine vara. Caldura mare, mon cher, ca sa citez un clasic. Cu atit mai bine, stau in casa si lucrez, aici e cool si bine.
Oare la ce foloseste blogul?

miercuri, 13 iunie 2007

Blog pentru noul meu site

Am mai gasit un motiv.
Iata un anunt care, nu ma indoiesc, va umple de bucurie sufletele cititorilor de bloguri: peste citeva zile veti putea vizita noul meu site la adresa http://www.luciaverona.ro/
Chiar azi voi pune la rece sampanie in cinstea evenimentului.

Toata lumea azi blogheaza...

Toata lumea are blog, deci daca vreau sa fiu in rindul lumii, trebuie sa am si eu un blog, desi nu prea vad la ce-mi foloseste. E un fel de scris la gazeta de perete in lipsa unui mare ziar sau a unui post de televiziune. Culmea e ca blogheaza (banuiesc ca acesta e cuvintul) si unii care au spatiu suficient si vizibilitate pentru a-si face publice ideile.
De fapt, de ce scriu oamenii bloguri? Unii lumea imiteaza, altii blogheaza de urit, ar spune veselul Alecsandri.
Probabil ca exista si alte motive. Cind am sa le gasesc, am sa revin.

Click pe poză!