miercuri, 31 martie 2010

Din doicilandia despre lendovciois

Cuvîntul Doicilandia l-am preluat de la Mordechai, care cita şi el pe cineva. Despre lendovciois ştiţi ce e şi de unde vine. Acum am aflat, de pe Facebook, că proiectul a fost abandonat. E adevărat?
Nu prea am chef să citesc ştiri, nici măcar bloguri, mă uit doar la titluri.
Dintr-un titlu am aflat că ambasadorii străini s-au bucurat foarte că senatorul Cătălin Voicu a fost arestat. Nu prea înţeleg, de unde atîta bucurie pentru o arestare preventivă? Să se bucure cînd va exista o hotărîre definitivă a justiţiei, nu acum!
Alt titlu mă informează că Alexandru Sassu nu mai este preşedintele televiziunii publice. Prilej de bucurie pentru cei care vor să-l vadă pe marinel la TVR. Şi pentru cei care vor să vadă emisiunea "Un boc pe săptămînă" sau aşa ceva, dacă n-am citit eu greşit. Cine va fi noul preşedinte al TVR? Chiar nu contează.
În fine, ca bucuria în ajun de 1 Aprilie să fie deplină, Teo Trandafir candidează în colegiul 19.

Am omis ceva important?

4 comentarii:

  1. Buna dimineata Lucia. daa fooarte importante stirile de genul asta. ne conving odata in plus ca marinelul si camarilla vor cu tot dinadinsul o noua "Cantarea Romaniei"

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, Lucia! N-ai omis nimic.
    Poate doar ştirea care nu se vede, dar e prezentă în toate ziarele.
    A început campania de primăvară, concertat, cu mare entuziasm.
    Dar nu-i zice "Cântarea României", cum crede Cody! Ar fi bine să-i zică aşa! Cred că se intitulează "Prosteala pe faţă".
    De-aia, să nu uităm că mâine-i DOI APRILIE VIOLET!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. renata
    Nu uităm, 2 aprilie, NoBăsescuDay!

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!