joi, 1 aprilie 2010

Penultimele ştiri

Instituţiile statului
Într-o reuniune restrînsă, s-a decis comasarea CNSAS cu ICR, DNA, CNA, ANI şi IICCMER. Noua instituţie se va numi Ministerul Adevărului, iar şeful acestei instituţii va avea rangul de prim-vice-prim-ministru. Numele celui care va ocupa această funcţie este încă incert. Tismăneanu? Patapievici? Avramescu? Morar? Macovei?
Emulaţie
Încurajat de exemplul dat de PD-L prin desemnarea la alegerile din colegiul 19 a lui Teo Trandafir, PNL a hotărît desemnarea în acelaşi colegiu a lui Florin Salam.
Politică
Şapte deputaţi şi senatori din grupul independenţilor negociază întoarcerea în PSD. De fapt, numărul ar putea fi mai mare.
Parlament
Comisia pentru învăţămînt, construcţii şi cultură a Camerei Deputaţilor adoptat un amendament la noua Lege a Educaţiei. Conform acestui amendament, inspirat de un articol din prestigioasa revistă Prospect Magazine şi susţinut de parlamentari din toate partidele, sistemul de învăţămînt preuniversitar va fi înlocuit cu învăţămîntul la domiciliu,  facilitat de noua aplicaţie Google School. Aceasta va permite disponibilizarea întregului personal didactic, precum şi noi investiţii pe piaţa imobiliară, clădirile în care funcţionează şcoli nemaifiind necesare.
Societate
S-a aflat pe surse că un divorţ la nivel înalt este iminent. Vom reveni cu detalii cînd le vom afla.

P:S: Cel puţin una din ştiri ar putea fi adevărată.

6 comentarii:

  1. PESE
    Ma fac si eu ca nu stiu ce zi e azi!
    Dar n-ar fi fost rau!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Lucia
    Pentru Dumnezeu, s-a lansat revista "Urzica", serie noua? Urrraaaaaaaa!
    Vreau si o serie serie voua? ! Si, evident, o serie lor? ! Sa aiba toti, pentru a implini visul de aur al omenirii! S-avem toti!
    Spre comunism, in zbor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, pe aia cu divortul o cred :D

    RăspundețiȘtergere
  4. sper sa nu devina adevarate si celelalte

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana
    Da, chiar crezi?

    @ghrayada
    Mă tem foarte tare că prima se va adeveri - chiar dacă nu ca formă, ci ca efect.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!