sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Hai să vă spun secretul!

De vreo două săptămîni am început să vă dau indicii, dar cum nimeni nu a ghicit secretul despre care e vorba în propoziţie, cred că e momentul să aflaţi cu toţii că exact peste o lună (+/- două zile), la Teatrul "Tudor Vianu" din Giurgiu, va avea loc premiera piesei mele "Secretul atomic".
Am scris piesa în anii 1997-1998, a fost publicată de mai multe ori, distinsă cu premiul pentru dramaturgie al Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti pe anul 2000 (ca parte a volumului "Grand Hotel Europa"), a avut un excelent spectacol-lectură la Teatrul de Comedie în 2006, a fost prezentată la Teatrul Naţional Radiofonic, a apărut în franceză şi în engleză, versiunea franceză a fost prezentată anul trecut, în lectura unor actori francezi, la teatrul Le Funambule din Paris, versiunea engleză a figurat, ca spectacol-lectură, în programul unui festival de teatru din Chicago în 2008... dar pînă acum nu a fost reprezentată pe scenă.
Şi iată că se întîmplă! Distinsul dramaturg Mircea M. Ionescu, directorul teatrului din Giurgiu, mi-a oferit şansa unui spectacol.
Repetiţiile au început, la fel şi emoţiile mele.

10 comentarii:

Click pe poză!