luni, 15 noiembrie 2010

No news, good news

Al treilea război mondial trebuia să izbucnească într-o joi. Joia trecută, 11 noiembrie 2010. A fost prevestit de mari prevestitori, iar cei care se ocupă cu informarea (publicului, desigur) au informat. Înainte de joi. După aceea n-am mai auzit nimic.
Azi dimineaţă, ştirea era conferinţa de presă de la NASA, în care urma să se anunţe descoperirea unui "obiect excepţional"  în apropierea Pămîntului. A fost conferinţa, iar obiectul s-a dovedit a fi o gaură neagră. Ce-i drept, o tînără gaură neagră (a young black hole), formată acum 30 de ani. Şi observată, cercetată de 30 de ani. Deci, care e ştirea?

E clar, nu se mai întîmplă nimic în lume.
No news, good news.

8 comentarii:

  1. deci tot romanica noastra e stirea zilei...

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucia, mie mi se pare o ştire de senzaţie asta! Să descoperi un obiect care e o gaură... Plus amănunte: că e tânără, neagră... Aştept ca în scurt timp să primim şi alte detalii: dacă are picioare frumoase, dacă l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu şi în ce condiţii...
    Nu fi aşa pesimistă!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ionut
    Numai pentru noi şi nici măcar de asta nu sunt sigură.
    @renata
    S-ar putea să ai dreptate. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. tot le asteptam ca un bebe ce asteapta masa de dimineatza si daca nu-i plac intoarce capul si da pe el !.

    altfel spus n-ar fi oare menirea ta sa ne faci niste stiri ?? . poate o statistica la citi ar fi vrut chiar sa inceapa un razboi era interesanta !

    pentru mine NEWS a fost stirea trista din Vulturi poate are chiar legatura cu poezia din scoala !.. inevitabil fugim de cine suntem cautind alte stiri ..si de asta romanii nu putem fi adevarati nici dupa 20 de ani! romanii asteapta vestea care nu va veni .. vestea c-ar fi iubiti .. cind ei nu pot iubi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stire pentru fraieri. Astia nu se prind ca manipularea astfel facuta nu mai tine? Sa inventeze si ei altceva. Dar, pentru unii, repetabilitatea functioneaza, precun la cainii lui Pavlov...

    RăspundețiȘtergere
  6. @UnSoricel
    Nu, menirea mea nu este să fac ştiri.

    RăspundețiȘtergere
  7. @zincabeiu
    Nouăzeci la sută din ştiri sunt pentru fraieri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Norocul nostru este ca ne aflam departe de lume, din foarte puncte de vedere. Nici gaura neagra nu ne vrea !


    P.S. Din motivele stiute, iar semnez anonim ! :)
    Matilda

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!