luni, 22 iunie 2009

breichin' niuz!

Oficial e vară şi vorba cîntecului, oficial ne merge bine. Un mormoloc (sau mormoboc? Cum o fi mai corect?) portocaliu declara sîmbătă la o televiziune că, din punct de vedere macroeconomic, suntem cei mai tari din parcarea asta din jurul nostru.
Alte niuzuri vorbesc despre un e-mail (real sau plastografiat) care-l acuză de corupţie pe primul ministru, de un atentat din care preşedintele a scăpat cu viaţă, de un imobil care s-a prăbuşit şi despre faptul că, pe vreme de criză, oamenii mănîncă mai mult. E vorba de primul ministru al Australiei şi de preşedintele Inguşeţiei, imobilul s-a prăbuşit în Brooklyn, iar mîncăcioşii sunt, oricît de ciudat ar părea, britanicii.
Iar pe la noi, aflăm că patru din cei nouă cîştigători ai unei licitaţii de proiecte organizate de Agenţia de strategii guvernamentale sunt clujeni (numai patru?) şi că sediul de campanie al independentei EBa a fost plătit, se pare, din bani publici. Big surprise!
În fine, mai aflăm că, datorită crizei sau din cauza crizei, depinde cum privim lucrurile, se ieftinesc silicoanele, iar savanţii au ajuns la concluzia că personalitatea erotică a fiecăruia depinde de culoarea preferată, dacă nu credeţi, faceţi un test.
Apropo de culori, meteorologii anunţă cod portocaliu. Asta nu e ştire. De cinci ani avem cod portocaliu. Ştiţi ce zice testul de mai sus despre cei cărora le place portocaliul? Că rareori ajung la orgasm, dar ştiu să-l mimeze perfect.

8 comentarii:

  1. Codul portocaliu, afişat la toate televiziunile, m-a distrat şi pe mine. Chestia cu orgasmul portocaliu însă e cam naşpa ! (acum ar fi trebuit să urmeze un maimuţoi surâzător) dar nu reuşesc să-l văd la tine ... la comentarii - în rest e OK)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chat Noir

    Am maimuţoi :), :)) şi chiar =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Aiiii de dumneamea... roşu ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. 'Neata Lucia. si la mine e rosu preferata desi nu am afinitati...rosii in zona politica )))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cody

    Important e să nu fie portocaliu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu ca e Galben. doar asa ar fi portocaliu daca se amesteca... dar sti si tu asta

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!