miercuri, 14 ianuarie 2009

Misterul persistă



Prieteni, vă anunţ că am creat un blog dedicat memoriei soţului meu, Hary Salem, dar mai ales scrierilor lui. Pentru ca aceia care l-au cunoscut şi l-au citit să şi-l amintească, iar cei care n-au auzit de el, să-l descopere. Voi încerca să public proza lui fabuloasă, dar am început cu ceva absolut atipic pentru el, poezii. Poezii scrise prin anul 1983. În 2007 le-am publicat în volumul "Misterul persistă".
Citiţi aici.


P.S. Mai am de lucrat la aspectul blogului, ştiu.

12 comentarii:

  1. Mi-au placut mult si poeziile dar si prefata la "Misterul persistă". Faci un lucru extraordinar si stiu ca si eu as fi facut la fel. Nu este primul blog al cuiva care nu mai exista printre noi, dar cu siguranta este printre putinele pe care posesorul va fi mentinut viu, macar in amintire, de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucia, ce placere sa descopar ca H. Salem a fost sotul tau! I-am citit vreo doua carti. Imi amintesc titlul uneia: Audienta in rai (nu?), dar pe a doua nu. Erau tot niste schite. Avea umor spumos barbatul tau, asta mi-a placut! Te felicit pentru initiativa de a-l (re)publica. Sunt multi tineri care se vor delecta. Ca sa vezi cum m-a tras ata catre blgul tau...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Simona Ionescu
    Simona, mi-ai făcut o mare bucurie, nici nu ştii cît de mare! Dacă vrei, pot să-ţi mai dau o carte sau două, din cele publicate postum.
    Cartea de care spuneai este "Audienţă în cer", apărută în 1983. De fapt, titlul original era "Audienţă la Dumnezeu", dar cenzura a fost vigilentă:)

    RăspundețiȘtergere
  4. "Este vorba de un blog pe care l-a deschis scriitoarea, care va cuprinde scrierile lui H. Salem, fostul ei sot."

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari, Luci, pt acest nou blog, e important sa descoperim asemenea oameni.. Iti doresc numai bine, o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Corina, mulţumesc şi îţi urez şi eu seri şi zile frumoase, numai bine, succes!

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!