luni, 12 ianuarie 2009

Invitaţie la nuntă

Nu vă bucuraţi :), nu este nunta mea! Dacă mă voi mai mărita vreodată, ceea ce pare puţin posibil la vîrsta mea, dar never say never, cum am învăţat din filme, veţi afla după. Mult după. Nici la prima mea nuntă - şi singura - nu am avut invitaţi. Am fost numai noi doi şi a fost minunat.
Dar altora le place să facă nuntă mare. Gustul lor, treaba lor. Problema lor.
Şi ce problemă! Iată, o tînără din Ucraina se mărită la Londra. 150 de oaspeţi sunt aşteptaţi la ceremonie şi la petrecere. Toţi, din partea mirelui londonez. Mireasa, singură, doar cu părinţii veniţi din Ucraina pentru eveniment, vrea, săraca, să-şi aibă şi ea nuntaşii ei. Aşa că a dat un anunţ, căutînd amatori de nuntă şi zaiafet - domnişoare de onoare, cavaleri de onoare, un numeros public. Mă rog, nu foarte numeros. 30 de persoane. Doritoarele şi doritorii trebuie să trimită o poză şi un CV. Vor primi, în schimb, o invitaţie la cununie şi la masă. Fără dar.
Nu ni se spune în articol unde vor avea loc felicitările, masa şi dansul, ceea ce nu ne împiedică să urăm tinerilor însurăţei "Casă de piatră". Cum s-o fi zicînd în engleză? Stone cottage? Rock house?

9 comentarii:

  1. Mie mi se pare o stire trista...

    RăspundețiȘtergere
  2. Trista dar probabil o sa fie mii de doritori. Se inveseleste mireasa pana la urma.. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. numai 30-s norocosi? o fi vreun mod de a-si aduce sub acoperire exii la nunta? altfel, se puteau lipsi de atata deranj. pe criza asta...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mădălina, 30 de ambe sexe, probabil mai mulţi nu finanţează mirele. Criză, cum ziceai...

    RăspundețiȘtergere
  5. pai, hai si noi, ce mai stam? inscrie-ma si pe mine! cu 10 locuri! il luam si pe denis, si pe v.f.m.... se lasa cu o nunta ca-n povesti... o luam si pe rodica b... si lautarii de la brasov! ma dam si o tura prin oras...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ştefania, sună tentant, dar mă tem că nu suntem destul de englezi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. da' de ce sa fim englezi, bre? sa le aratam noi englezilor fabulous spirit... he he he...

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!