vineri, 27 mai 2011

CERCUL VIRTUOS - lansare şi concurs

Cum spuneam, mîine, adică sîmbătă, 28 mai, ora 16,30 la standul editurii Tritonic de la Bookfest, se lansează romanul CERCUL VIRTUOS de H.Salem. Voi prezenta romanul alături de Daniel Octavian Bejan şi Bogdan Hrib.
Şi acum, concursul. Cum despre carte am mai scris pe blog de cîteva ori, nu vă va fi greu să spuneţi care sunt diferenţele şi asemănările dintre cele trei exemplare din fotografie. Primul/prima care va da răspunsul corect va primi un exemplar din carte. Concursul se închide mîine la ora 11 a.m.

8 comentarii:

  1. Eu o să cumpăr cartea, oricum!
    Coperta 1 faţă de 3 e mai puţin luminată, atât. Coperta 2, deşi păstrează casca şi schimbă antenele în coarne (comunicarea are părţile ei bune şi rele), simplifică noţiunea de zbor, eliminând o grămadă de detalii tehnice, prin apariţia simbolului zborului - aripile. În fond, orice companie aviatică are o aripă în siglă, nu schema motorului cu reacţie, conturul stewardeselor etc...
    Alte diferenţe/asemănări pot fi semnalate numai de cei care au citit deja cartea. Ori eu nu mă număr printre ei, dar promit să mă îndrept. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @renata
    Trebuia să specific că nu e vorba de desenul de pe copertă. Iar aripile... da, e vorba de o companie de zbor... într-un fel :)))
    Dar informaţiile pentru răspunsul corect există în postările precedente despre această carte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Săru' mâna! :)
    Păi, dacă-mi permiteţi:
    1. unul este romanul oprit în "bun de difuzare";
    2. altul este cel reapărut un an mai tîrziu cu mici modificări şi după mari bătălii cu cenzura care ar fi vrut schimbări la mai fiecare pagină;
    3. iar cel mai nou este cel care se găseşte la Bookfest la standul editurii Tritonic.

    Aşa o fi? :)
    Mulţumesc frumos! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Neliniştitu'
    Asta e, trebzue să-ţi dau o carte :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Săru' mâna, o să vin cu mare drag la minunata lansare să-mi ridic preţiosul premiu. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Afacerea e la mine :) Multumesc frumos, Lucia.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!