miercuri, 4 mai 2011

Breaking News! Un comando la Piteşti!

Vineri 6 mai, ora 13, Librăria mea (nu e a mea, aşa o cheamă) din Piteşti, str. Crinului nr. 51, va fi invadată de un comando Crime Scene. Va fi o scenă aproape pirandelliană - şase autori (şi cărţile lor) în căutarea cititorilor. Cine sunt autorii şi care sunt cărţile vedeţi pe afiş. Despre cititori vă povestim după.

13 comentarii:

  1. Mult succes! Dacă te duci, întreab-o te rog pe Monica Ramirez de unde știe cum se scrie un best seller și, dacă știe, de ce nu l-a scris ea. Eu încă nu i-am citit cartea și o voi citi după primul ei best-seller.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Lucia
    Aha! Deci ăla este... Deci best e al ei și seller al lui B. Hrib. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine doamna Lucia, am priceput: maine iar ne intalnim.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Geocer
    Da, iar ne întîlnim. Şi poate iar faci poze :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cum va fi maine, dar imi doresc sa pot ajunge si eu. Sper sa va mai gasesc pe la 2.30.

    RăspundețiȘtergere
  6. Succes! (şi nici un piteştean să nu fie rănit în timpul intervenţiei acestui comando)

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.armoniiculturale.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=287:comando-qcrime-scene-in-qoraul-lalelelorq&catid=1:latest-news&Itemid=50

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.armoniiculturale.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=287:comando-qcrime-scene-in-qoraul-lalelelorq&catid=1:latest-news&Itemid=50

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca s-a pierdut pe undeva, in spamland, comentariul meu de dimineata, din dimineata trecuta. Va uram succes la lansare, acum deja trebuie sa va felicit pentru participare, am vazut si filmele de pe blogul Adei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cum o fo? Sper ca OK.
    Bafta mîine la clubul dram. Sîmbătă la Colocviul SF a iesit superb.

    Apropos de paraliteratura (= literatura de o para): Între timp am citit o parte din romanul lui B. Hrib „Ucideti Generalul”. Impresie mult peste așteptări. Cine l-a respins la comisie o s-o ia de la mine. Facem apel la Consiliu, să mă susții.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!