sâmbătă, 9 aprilie 2011

Ieri am fost la şcoală

Şcoala este Colegiul Naţional Ion Creangă şi nu m-am dus de capul meu, ca turist individual, ci în grup organizat.Organizatorul a fost Horia Gârbea, la invitaţia doamnei profesoare Mihaela Ştefan. Noi, scriitorii, am fost zece (Floarea Țuţuianu, Simona-Grazia Dima, Lucia Verona, Nicolae Prelipceanu, Lucian Vasilescu, Doina Ruşti, Daniel Bănulescu, Liviu Ioan Stoiciu, Mihail Gălăţanu, Horia Gârbea), ei, adică elevii, au fost zeci, poate chiar o sută. Noi am citit poezie şi proză, ei au ascultat, au aplaudat şi, cînd a fost cazul, au rîs.
Am citit eseul DESPRE LENE, cu mare succes. Dar cel mai mult m-a bucurat atenţia cu care au fost ascultate poemele citite de colegii mei, reacţia foarte bună a acestui public tînăr la poezia contemporană.
A fost, după părerea mea, o manifestare foarte reuşită, despre care mai găsiţi o scurtă prezentare la Horia Gârbea şi o relatare mai amplă, cu mici citate din toţi autorii care au citit, la Liviu Ioan Stoiciu. Am luat şi cîteva poze de pe blogurile lor.
Mai urmează.




2 comentarii:

  1. Mulțumesc că ai venit și m-am bucurat că ai avut mare succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Horia Gârbea
    De fapt, dincolo de succesul unuia sau altuia dintre noi, important este succesul întregii manifestări. Poate mai mergem şi la alte licee. Trebuie să ne creştem cititorii! :))

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!