sâmbătă, 14 martie 2009

Bloggeri în port

Portul a fost restaurantul The Harbour din Piaţa Amzei. Acolo a organizat Simona Ionescu o mică agapă cu bloggeri. Participanţi - Corina Creţu, Oana Stoica Mujea, Teo Georgescu, Bogdan Hrib, Chinezu (mai tîrziu şi chinezoaica), Mordechai cu soaţa. A, da, eram şi eu. Încă nu se adunase toată lumea, că prin geamul care despărţea cele două săli ale restaurantului l-am văzut pe premierul Boc. Nu s-a apropiat de masa noastră, probabil pentru că nu are blog. În schimb, marea surpriză a serii, ceva mai tîrziu, după încheierea concertului de la Ateneu, ni s-a alăturat domnul preşedinte Ion Iliescu, cel mai preşedinte din blogosferă. Am folosit prilejul pentru a-i înmîna premiul - volumul "Fără canguri". Şi alţi laureaţi - Corina Creţu, Simona Ionescu, Mordechai - şi-au primit premiile.
S-a băut - mai mult cafea şi apă plată :), s-a povestit, s-a rîs mult, s-au făcut poze.
O seară extraordinar de plăcută! M-am simţit foarte în largul meu cu prietenii de pe blog, deşi pe unii din ei îi vedeam prima dată.
Mulţumesc, Simona, mulţumesc mult, să mai organizezi asemenea întîlniri! Vorba Oanei, nici n-am apucat să stăm cu toţii de vorbă.






P.S. Nicio corabie de piraţi şi niciun marinar nu s-a apropiat de port :)

14 comentarii:

  1. Multumim.
    Tocmai v-am raspuns pe blogul nostru referitor la nedumeririle pe care le aveati.
    O zi placuta

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Lucia. Mi-a facut mare placere sa te revad. Si multumesc pentru carte, sper sa o citesc cat mai curand. Trebuie sa ne mai organizam cu intalnirile. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Corina, mi-a părut foarte bine să te văd şi să stăm de vorbă. Tocmai mă uit la tine pe Realitatea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu tocmai ma uit la ea pe Realitatea, in pauza de lucru. Si-i dau niste epitete-n gand lui Cioroianu, ca numai prostii spune!
    Auzi, ce trebuia sa-l bagam in seama pe presedintele ungar?!
    Frumos ai creionat intalnirea noastra, care zau daca gasesti multe in blogosfera! Apai, intr-un restaurant americanesc, sa se intalneasca o mana de bloggeri, un prim-ministru flamand si un fost presedinte dornic de un capuccino dupa o concert la Ateneu...nu s-a mai pomenit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, Simona, a fost minunat, ţie trebuie să-ţi mulţumim! Şi sper să mai facem de-astea...

    RăspundețiȘtergere
  6. L-ai ratat pe ala mic, ca a intrat in acelasi timp cu mine :D

    RăspundețiȘtergere
  7. bravos Lucia.eu nu pot decat sa va invidiez oi fi eu pe blog da cand va dati voi intalnire ei na eu sunt la 600km si voi sunteti toti in Bucuresti .sa va fie de bine.intrebarea care ma framanta e cum reuseste d-ne Corina Cretzu sa fie la atatea evenimente.parca ai impresia cand auzi atatea ca e supraom

    RăspundețiȘtergere
  8. @oana
    L-am văzut, viu şi natural :)

    @codeus
    Nu eram numai bucureşteni - Oana a venit de la Piteşti, Mordechai de la Constanţa. Corina e într-adevăr foarte activă şi bine face.

    RăspundețiȘtergere
  9. Lucia draga, super chestia din final cu marinarul care nu s-a apropiat de portul nostru americanesc! Da' macar am zarit metelotul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pot sa nu spun nimic, inafara de faptul ca mi ciuda ca stau unde se agata harta in cui? :))))

    RăspundețiȘtergere
  11. chiar misto a fost
    de astea mai trebe facute

    RăspundețiȘtergere
  12. @Simona_Ionescu
    Nu matelotul, musul :)

    @satmareanca
    Crina dragă, cred că va trebui să facem întîlniri itinerante sau să schimbăm geografia, s-o facem cu elastic :)
    @chinezu
    Musai trebe :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am apucat sa-ti spun...dar intalnirea din "port" a fost o adevarata placere. O descoperire minunata, cel putin pentru mine. Citesc cartea. Si ma intreb cat de ignoranta am fost pana acum de nu te-am descoperit mai devreme?

    Revin cu pareri despre clipele "Fara Canguri" ::))

    RăspundețiȘtergere
  14. @eu...
    Mă bucur şi eu că ne-am descoperit. Lectură plăcută!

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!